Blog i prednosti bloga

Blog. 

Jedini "sajt" ili licni dnevnik koji je u jednom momentu tako prerastao u biznis, da ljudi koji su izmislili blog, nisu ni znali kakav su preokret nacinili.


Danas je blog podeljen na licni i poslovni. Drzacu se vise poslovnog bloga, jer smo ovde da probamo, iskusimo i naucimo nesto novo u smeru da zaradimo.
Cak su licni blogovi danas postali najpoznatiji blogovi i ostvaruju velike zarade, samo zbog IDEJE.

Ideja je odlican pocetak da pocnete.
Iz ideje se radja plan. Plan je zamisao u Vasoj glavi, i ako je ne stavite na papir, zamisao cete spojiti sa okolinom i onime sto cujete, i postacete sve vise i vise nezadovoljniji onim sto cujete i Vasom okolinom, jer gubite taj NAJLEPSI OSECAJ da sprovedete nesto veliko u delo. 
Plan koji je na papiru je 50% posla. Uloziti u razradu i delovanje plana ide 40%. 10% su Vasi prednosti i nedostaci.

Morate znati vase prednosti i nedostatke. O prednostima nema puno da se govori, znate i sami kako mozete da ih iskoristite. Pitajte porodicu, bliske prijatelje, imace savet za Vas.

Zadrzimo se na nedostacima. Ako uocite nedostatak, Vi ste vec sami sebi postali USPEH!  
Uocite nedostatak, i shvatili ste gde je prekidac u mracnoj sobi. Poradite na sebi ako zelite da dodjete do prekidaca, jer od Vase pozicije do prekidaca nalaze se prepreke. Ne zelite da pronadjete objekte u sobi noznim prstima :). U prevodu ne zelite da pravite iste greske svaki put. Ulaganje u sebe i rad na sebi je najvaznija investicija! NAJBITNIJA INVESTICIJA. 
Da Vam Bil Gejts kaze: Uradio sam ovaj biznis plan za tebe, imas ljude i novac koji ti je treba. Hocu da zaradim, i hocu da zaradis. Ako niste ulagali u sebe, nece Vam nista pomoci da sprovedete plan u delo. Pare ne mogu da zamene pamet, mogu da se iskoriste da DODJETE do ZNANJA. Casovi engleskog, seminari o marketingu, seminari o biznisu... 

Sve u svemu, blog ce uciniti cuda ako znate da iskoristite njegove BESPLATNE mogucnosti koje nudi. Necete uloziti ni jedan evro, a posao moze da Vam cveta. Kada posao cveta, ulozite u blog. Donece Vam sigurno duplu zaradu.

Nemojte da prestanete da mastate i pravite ideje, nemojte prestati sa ulaganjima u sebe, jer to je jedina opcija i mogucnost da uspete u bilo kakvom poslu da je rec.

Zelim Vam dosta uspesnih poduhvata i zelim da naucite sto vise i da greske pravite samo JEDNOM.

Cejovic Milos 

Internet, zarada, i mogucnosti

Svim citaocima ovog bloga zelim da pozelim dobrodoslicu. Drago mi je i siguran sam da cu Vam skloniti granice koje ste postavili sebi, s obzirom da imate zelju da zivite srecno i sa osmehom, da Vam je porodica zdrava, i da imate dovoljno novca da priustite sebi i voljenima komforan i lagodan zivot.

Drzacu se tema interneta, zarade preko interneta, kako da unapredite Vas posao preko interneta, mogucnosti zarade preko interneta, i pre svega, moj cilj je ne da Vas pridobijem laznim argumentima, vec da Vasa barijera koja Vas sprecava da izadjete van sigurnog kruga bude srusena. Da shvatite da je sve moguce i ostvarimo ako to zelimo i ako idemo ka tome.

Nedavno sam preko interneta nasao oglas na halooglasima koji nudi posao preko interneta. Samim tim sto znate kakvo je stanje u Srbiji, pa smo svi skepticni i ne verujemo takvim stvarima, ja sam promenio misljenje.

U pitanju je kompanija SFI koja posluje vec 13 uspesnih godina. Pod svojim domenom, ima pod domen. U pitanju se sajt TripleClicks koji nudi svim posetiocima da zarade ili da kupe proizvode. Samim prijavljivanjem na SFI, dobijate nalog na TripleClicks, i samim tim imate opciju da dovedete nove clanove, kojima cete dati mogucnost da zarade, da zaradite Vi. Najbolje od svega je sto nisam ni ja verovao da je ovo zaista istina. Ali jeste!
Preko Fejsbuka nasao sam ljude koji su prikljuceni na SFI Affillate program i zaradjuju solidnu svotu novca. Nemojte misliti da su to milioni, ali sam siguran da posle 2 meseca rada, nakon dobre mreze ljudi, dosta ucenja i vremena, mozete stvoriti takvu mrezu ljudi, koji ce Vama donositi zaradu. Vi ste njima DALI MOGUCNOST DA ZARADE. Oni rade za sebe a i za Vas.

Za pocetak, ako zelite vise informacija, preporucujem Vam da posetite ovaj link: http://www.sfi4.com/12233116/FREE

Molim Vas, odvojite vremena koliko je Vama potrebno da procitate sve, dobro razmislite. Mozete:
1- propustiti priliku da ostvarite dodatan profit. Propusticete priliku da upoznate ljude koji su svetski poznati. Propusticete priliku da budete ukljuceni u privatni biznis, ili,
2- mozete da prihvatite priliku, i udjete u svet interneta, najboljeg partnera kojeg mozete imati. Biti u svetu interneta sa Vasim imenom je privilegija. Razvijati biznis je takodje razvijanje samih sebe. Unapredite biznis, i verujte mi, necete biti uskraceni za nova iskustva, nove kontakte, nove uspehe, naravno i za dosta gresaka koje cete napraviti, za dosta prepreka koje ce Vam se naci na putu. Ali, svakim danom ucimo da PREPREKU usmerimo u NASU KORIST.

Budite pozdravljeni. Drago mi je sto cemo biti zajedno u timu, koji ce dostici veliki uspeh.
Moj cilj takodje, je da svoj tim, stavim na visokim polozajima u SFI Firmi. Da budemo jedini Srpski tim na svetskom nivou, koji je, uprkos svim krizama, situacijama u Srbiji, uspeo da ispliva na povrsinu i udahne nezavisnost i uspeh.

Zelim Vam srecnu i uspesnu 2013 godinu.

Sve najbolje.
Cejovic Milos